Despre noi

Optica medicala Ploiesti – Promax Optic 

Promax Optic

Promax Optic a fost creata din dorinta de a oferi produse si servicii de cea mai inalta calitate clientilor si partenerilor nostri. O echipa profesionista, ce pune pasiune in fiecare detaliu al activitatii.
A avea grijă de vederea noastră este un aspect important al vieții și al sănătății fiecăruia. De aceea, Promax Optic își propune să asigure consultații de specialitate și o gamă largă și completă de rame si lentile, precum și prescrierea și adaptarea pas cu pas a lentilelor de contact.
Pentru clientii nostri, personane fizice sau juridice asiguram montajul ochelarilor in laboratorul propriu, cu aparatura performanta si personal calificat.
Suntem o echipa relativ tanara si profesionista! Avand o experienta foarte vasta in acest domeniu am hotarat sa pornim aceasta afacere din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, promptitudine si rapiditate.

Ochelarii pe care ii comandati la noi ii facem pe loc, in limita stocului de lentile disponibile sau cel tarziu a doua zi, indiferent de dioptrii sau de rama pe care o alegeti. Noi nu trimitem ochelarii la montaj in alta parte asa cum ati fost obisnuiti pana acum in alta Optica… Si asta datorita opticianului profesionist si cu foarte multa experienta care face parte din echipa PROMAX OPTIC dar si a aparaturii de slefuit lentile automata de ultima generatie! Montajul lentilelor se face pe loc, sau cel mai tarziu a doua zi in urmatoarele tipuri de rame: 

Rame

  • ramă întreagă (din plastic, acetat, metal, titan și ultem)
  • ramă pe fir
  • ramă pe capse

PERSONALITATE

Noi credem ca ochelarii au si dau personalitate purtatorului. E si motivul pentru care, la Promax Optic, nu avem vanzatori de rame, ci consultanti cu o vocatie estetica. Tu spui ce-ti doresti sa transmiti prin noul tau look si care iti este bugetul. Ei vor sti de fiecare data sa-ti ofere optiuni inspirate, care sa-ti confirme orizontul de asteptare. Ramele de ochelari sunt o declaratie de stil. Suntem singurul spatiu care face din consultanta estetica o misiune asumata.
Pretul personalitatii?
Pana acum v-am povestit ce facem la Promax Optic. E ceva ce nu facem? Probabil ca da. Nu lucram niciodata la kilogram. Avem un magazin multi-brand, pentru ca diversitatea este importanta . Dar intelegem ca fiecare client e unic si ca merita un tratament similar. Asa ca pe intreg parcursul colaborarii cu noi, abordarea e strict personala.

MISIUNEA NOASTRA

Din respect pentru client si timpul lui oferim intr-o stilstica specifica setul complet de servicii optice – de la cele medicale, de consult, interpretare a retetelor si prelucrare a lentilei, pana la cele de consultanta in selectia si achizitionarea ramelor.

Competenta dublata de empatie fac parte din ADN-ul nostru. E si motivul pentru care abordam cu aceeasi minutie zona medicala si zona de consultanta estetica. Pentru ca aici nu vindem rame, ci valorizam personalitati, sub pretextul lor. Talentul selectiei ochelarilor, in functie de temperamentul si aspiratiile clientilor, e marele atribut al consultantilor nostri si unul dintre elementele care ne fac unici.

Contact PROMAX OPTIC

Lucram cu grija, profesionalism si seriozitate pentru ca tinem la clientii nostrii! Probleme cu vederea? Nu ezitati sa ne cautati!
Va asteptam cu drag!

Mesaj nou pe site

Str. Marasesti nr. 226, Ploiesti

0720 193 777

promaxoptic@gmail.com

}

LUNI – VINERI 09:00 – 18:00

Str. Marasesti nr. 226, Ploiesti